Spørgsmål og svar

Hvordan bygger jeg min egen event app?

Det er nemt at bygge sin egen event app. For at komme igang, skal der udfyldes nogle basis informationer om selve eventet. Når det er gjort, så lægges indhold i app’en. Det kan være program eller materiale der lægges op. Når indholdet er lagt op, kan der tilføjes deltagere enkeltvis eller fra et samlet ark.

De fleste vil kunne have en event app igang på under én time.

Hvor kan jeg finde app’en?

Evnently app’en ligger på Appstore til iPhones og på Google Play til Android.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Vi har en tro på, at det er gjort så nemt, at alle kan finde ud af det. men ellers så ringer eller skriver du til os.

Kan jeg opdatere app’en med det samme?

App’en kan opdateres med det samme og slår igennem hos brugeren med det samme. Du kan i ro og mag lave indholdet til de forskellige moduler, uden at publicere det. Når du har modulet på plads, så kan du publicere det, så brugerne kan se det.

Kan jeg sende push beskeder?

Selvfølgelig, kan man det. Det er jo en app!

Push beskeder kan sendes ud til alle deltagere, i grupper eller til en enkelt deltager.

Kan jeg lave et individuelt program til deltagerne?

Ja! Men det kræver lidt at lave et individuelt program.

For at lave et individuelt program, skal man gøre brug af ‘content groups’. Hvert program punkt vil have en ‘content group’, hvor man inddeler de deltagere der skal på det gældende program punkt. Ofte er det kun nogle af programmets punkter der opdeles og det er her, man skal gøre brug af ‘content grupper’

Hvad er en ‘content gruppe’

Content grupper er grupper man kan inddele deltagerne i, således at man kan sende beskeder ud til den gruppe eller kun bestemte moduler eller program punkter vises for den gruppe. Content grupper dannes under brugere og giver en mere direkte kommunikation.

Hvor ligger data henne?

Alt liger i skyen og fysisk beliggende i Europa. EVENTLY har ikke deres egne servere, men benytter Amazon Webservices der er verdens største.

Kontakt os

    0 +

    Brugere af app’en